Länkar

Jag har inte så många länkar på min sida, jag har valt att satsa mer på sånt på min hemsida Svensk Racing.se, där finns det hundratals länkar!

Jag har bara valt ut ett fåtal här:

Dalsland Ring – När jag gjorde dokumentärfilmen gjorde jag även en hemsida. Nu har den fått sig en uppfräschning och den är även nedbantad till ett mer behändigt format.

Bloms IT – Min gode vän och vapendragare Mikael Blom. Han kan allt jag behöver veta om teknik och IT. Vi kompletterar varandra och vi har många trevliga projekt ihop. Behöver DU hjälp med något inom IT? Då är det Mikael du skall kontakta!

Bengtsfors MotorClub – Ända sedan jag tog licens 1990 har jag varit min hemmaklubb trogen. Jag satt som kassör 1994-2009 och jag sitter som ordförande sedan 2010.

Aktuellmotorsport.se – Sveriges bästa nyhetsportal för alla motorsportnyheter. Sidan drivs av min gode vän Mikael Persson.

Motorsport i Värmland – Sveriges bästa hemsida för rallyentusiaster. Sidan startades en gång i tiden av Ingwar Axelsson (INAX). Tyvärr finns han inte med oss längre. Sidan drivs idag av Maria Berglund.

Motorsportkanalen – En modern och mycket bra nyhetssida för motorsport som drivs av Jimmy Lindberg. Jag publicerar själv mycket av mitt material på hans sida.

Motorsport Publication – Mattias Persson är en driftig entusiast och en god kollega som mest bevakar våra svenska förare som kör internationell racing.

Linder Media – Håkan Linder är en duktig filmare som jag också samarbetar med när tillfälle ges.

RaceRadio.se – Peter Feuk är min vän i etern. Han är en flitig speaker som skapat sin egen radiostation.

TUK Kompetensutveckling AB – Min lillebror Tomas är lika mycket mångsysslare som jag själv, fast inom helt andra områden. Han håller i utbildningar, skriver böcker, driver bokförlag och han hyr ut lägenheter i Italien.

 

Commercial Vehicle Leasing – En av mina sponsorer på hemsidan