Ekonomiutbildning med NXT Gen Cup och Sparbanken

Publicerat: 
2022-11-28

Att vara aktiv inom motorsport är mycket mer än att köra tävlingsbil. Det är många delar som behövs för att få en bra karriär inom motorsport och på sikt ha sporten som ditt yrke. En stor del är att ha koll på både din privata ekonomi och hur du ska gå till väga för att starta ett företag. Du behöver också bygga upp ditt nätverk av partners.

Därför vill vi på NXT Gen Cup och Swedbank bjuda in dig till en dag där du får grunderna i privatekonomi och företagsekonomi. Så att du får verktygen att starta din ekonomiska karriär inom motorsporten.
Vi samlas den 9/12 kl 13.00 på Swedbanks huvudkontor för en mingellunch innan programmet startar. Vi vågar lova att denna eftermiddag blir både nyttig och rolig på ett inbjudande och enkelt sätt.

Här kommer inbjudan till utbildningen som vi på NXT Gen Cup har tillsammans med Swedbank.

Vi vill få hjälpa att sprida inbjudan då vi vill erbjuda denna del av utbildningen till alla våra juniorer som håller på med motorsport.  All information står i inbjudan. 

Sista anmälningsdagen är 1 dec. Men vi har förståelse om det ramlar in några efter. 

MVH

Christian Axelsson

NXT GEN CUP

Partners & Event Manager 

+46 739-504810

christian@nxtgencup.com

nxtgencup.com

Copyright © Racefoto i Sverige 2021
+46 703-40 93 00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram