Säsongen 2013

Testdag på Vålerbanen, blandat väder.

Hej alla racingvänner 🙂

Nu är racingsäsongen här och Racefoto är laddad för ännu en säsong, den 24:e i ordningen! Jag började köra banracing i Karlskoga 1990 i NSHC, men ganska snart tynade racingkarriären bort och i stället blev det satsning på fotografering och skrivande. Jag älskar racing över allt annat och det är med glädje jag åker på racing varje helg. Säsongen 2012 blev en rekordsäsong på många vis. Jag och min ständige medhjälpare och fästmö Hannele Björemo följde sju racingserier under 30 helger och vi hann köra 2 800 mil! Vid 12 av dessa helger var vi på två olika tävlingar under samma helg och en gång hann vi med tre olika banor på en helg!

I år blir det lite lugnare, vi har ”bara” planerat in 22 helger och sex raceserier, än så länge… Racefoto är pressansvarig för SSK-Serien, Racinghistoriska serien, Sportvagnsmästerskapet och den Norska racingserien + att vi ansvarar för fotograferingen i Swedish Racing League och naturligtvis är vi med i STCC också. Även i år kommer vissa tävlingar att krocka med varandra, men med lite god hjälp från kollegor kan vi erbjuda bevakning från samtliga tävlingar i följande serier: STCC, SSK, RHK, SPVM, SRL och Norge. Alla är välkomna att köpa bilder och reportage. Det finns även en del racingrelaterade artiklar att köpa på min hemsida såsom fotocollage, förstorningar, Racelexicon, böcker och modellbilar.

Under vinterhalvåret brukar jag roa mig med något trevligt projekt i min bilverkstad, men den här vintern blev annorlunda då jag startade ett mycket intressant projekt. Det kommer att få stor betydelse för många inom racingsverige. Ännu är det lite för tidigt att lansera nyheten, men ni kommer att märka när den är här…

Vi ses snart på en racerbana nära dig…