De allra flesta känner nog igen mig mest som fotograf inom Svensk och Norsk racing. Jag har många fler strängar på min lyra, men eftersom ni har klickat på knappen Galleri förstår jag att det är bilder ni vill se 🙂

"Skomakarens barn..." är ju ett känt uttryck, och tyvärr stämmer det in på mig... Jag levererar tusentals bilder varje vecka till höger och vänster och jag hinner helt enkelt inte med min egen hemsida. Jag har flera gånger haft ambitioner att lägga ut bilder här, men det blir aldrig av... Jag försöker i stället lägga ut någon bild varje vecka på Facebooksidan för Svensk Racing.

Här har jag samlat några av mina favoritbilder:

Hör gärna av er om det är något särskilt ni letar efter i fotoväg. Jag har digitala bilder från 2003 och analoga som sträcker sig ytterligare 10 år till bakåt i tiden (men inte lika många...) Jag slänger aldrig en bild. Det går bra att komma många år efteråt och fortfarande få köpa bilder.

De flesta av mina bilder hamnar på mina kunders hemsidor. Nedan presenterar jag några av dessa. Klickar ni på loggorna kommer ni till deras hemsidor där ni kan se betydligt fler av mina bilder:

RHKLogo Racinghistoriska Cupen. Press & fotoansvarig sedan 2000.

SPVMlogoSportvagnsmästerskapet. Fotoansvarig sedan 2004.

SSKlogoSSK-Serien. Fotoansvarig sedan 2005 och Presschef sedan 2006.

srlSwedish Racing League. Leif Lindströms serie med bla klasserna Swedish GT och Ginetta.
Fotoansvarig sedan 2007 och presschef sedan 2013.

rnmRacing NM. Fotoansvarig och presschef sedan 2011.
(Dessutom leverar jag bilder till klasserna GT, Formula Basic, Seven och Historic).

19-logo ERCup. Jag har jobbat till och från både som fotograf och presschef sedan 2004.

 

Copyright © Racefoto i Sverige 2021
+46 703-40 93 00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram