Beställning av Super Saloon boken

Publicerat: 
2019-03-25

Nu är boken om Super Saloon klar!

Hösten 2017 ringde jag Bosse Anckarman i något ärende. Vi råkade komma in på hans favoritämne; Super Saloon. Jag frågade honom varför han aldrig hade skrivit någon bok om klassen? Han hade inget bra svar, det hade bara inte blivit av. Jag sade då spontant: – Kanske vi skall skriva den ihop?

På den vägen är det… Till en början hade vi väldigt få bilder och vi trodde att det skulle bli svårt att få ihop en bok med det material som vi hade, men då bjöd vi in till en träff i Göteborg våren 2018 som blev väldigt välbesökt! Vi fick in massvis med material och efter en liknande träff i Stockholm kom det in ännu mer. Folk hörde också av sig via Facebook. Vi fick över 2000 bilder varav cirka hälften har hamnat i boken som innehåller 574 sidor! Priset är 475 kr + frakt (150 kr).

Ni beställer genom att skicka ett mail till: bengan@racefoto.se där ni uppger ert namn, adress och mobilnummer. Böckerna kommer att skickas med DHL, och kommer att aviseras via sms. Om ni vill slippa frakten kan ni i stället be om att få boken levererad vid någon tävling. Jag och Bosse kommer att dyka upp på de flesta racingtävlingar under året. Skriv i så fall i mailet att ni hellre vill hämta boken på en bana och vilken tävling/datum som ni har tänkt. Skriver ni inget om detta så kommer vi att skicka ut boken som ett paket.

Tackar på förhand

Bengt-Åce Gustavsson

Copyright © Racefoto i Sverige 2021
+46 703-40 93 00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram